Aanmelding of informatie


Vanwege vakantie is de praktijk gesloten van vrijdag 21 februari - zondag 1 maart  2020. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met uw eigen huisarts of buiten kantooruren met de huisartsenpost . Maandag 2 maart is de praktijk weer open.


Als u last hebt van psychische klachten en u zoekt hier hulp voor, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de praktijk. Ook kunt u eerst uw klachten bespreken met uw huisarts. De huisarts, POH-GGZ of bedrijfsarts maken vaak al een inschatting van de ernst van de klachten. Zij zullen u als dat nodig is gericht verwijzen naar de generalistische basis GGZ of de gespecialiseerde GGZ. Bij doorverwijzing naar een GZ-psycholoog en/of psychotherapeut is er (vermoedelijk) sprake van problematiek die valt onder het diagnostische systeem DSM-V. U kunt zich telefonisch aanmelden (T 06-45657987) of per mail naar: w[email protected]lHier kunt u een bericht achterlaten en vermelden dat het gaat om een eerste afspraak. Er wordt dan zsm contact met u opgenomen.


Actuele wachttijd en start behandeling (op 08-01-2020):


Helaas is er op dit moment geen plek voor nieuwe aanmeldingen in de praktijk. 


Bij een passend behandeladvies, gaat de behandeling gelijk van start in aansluiting op de intakefase (1-2 gesprekken).


Afspraak afzeggen:

Als u een afspraak wilt afzeggen of verzetten, wordt u verzocht dat minstens 24 uur van tevoren te doen, anders worden de helft van de kosten voor het gesprek (à €95 per gesprek van 45 minuten) alsnog bij u in rekening gebracht.


Treeknormen:

Als u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met Walinga Psychotherapie. Ik zal zsm reageren op uw bericht.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Contactgegevens

Walinga Psychotherapie


Praktijkadres:

Gezondheidscentrum Emst
Zuster van Rossumweg 23-25

(Gelders Kwartier)

8166 JE Emst


T: 06-45657987

E: [email protected]

www.walingapsychotherapie.nl


AGB-code praktijk: 94-057341

KvK: 34381786